Jobbeurs Ieper 2019 - Bedrijven

Wat kan de jobbeurs voor u betekenen?

Concept

Werken dicht bij huis wordt steeds belangrijker voor werknemers. Een goede work-life balance kan voor uw medewerkers een doorslaggevende factor zijn. Met deze regionale jobbeurs wil de jeugdraad van Ieper inspelen op deze nieuwe trends. We bieden werkgevers uit de regio Ieper de unieke kans om in een hip aangeklede zaal op zoek te gaan naar talentvolle, veelbelovende en lokale werknemers.

Onze jobbeurs spreekt een breed, lokaal en voornamelijk jong publiek aan: zowel hoge als lage profielen zijn welkom; zowel starters als meer ervaren werknemers; zowel latent als actief werkzoekenden. Door het brede doelpubliek wordt het als werkgever eenvoudig om het talent uit de streek te ontdekken.

Daarenboven bieden we aan de bezoekers ook vier kwalitatieve workshops aan, verzorgd door onze partners.

Dit alles gaat door in Het Perron (Fochlaan 1, 8900 Ieper) op maandag 4 februari 2019.

Media

We maken gebruik van alle mogelijke communicatiekanalen om het evenement gericht te promoten: website, social media, affiches, enz.

De aanwezigheid van uw bedrijf zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Uw bedrijfslogo verschijnt op de website en onze facebookpagina. Daarnaast krijgt elke bezoeker bij binnenkomst een goodiebag met daarin onder andere een plannetje en uitleg over de aanwezige bedrijven.

Standruimte

Voor €350 beschikt u over een standruimte van 2 x 2,5 meter. Elke stand beschikt over de nodige elektriciteitsvoorziening. Verdere specificaties kan u op het inschrijvingsformulier terugvinden.

Vacaturemuur

Zelfs indien u niet fysiek aanwezig kan of wenst te zijn op de jobbeurs is het mogelijk om uw vacatures te verspreiden. Voor €25 per vacature zal deze geprojecteerd worden op onze beurs en zullen er papieren versies klaarliggen voor onze bezoekers.

Deelnemen aan de jobbeurs?

Om deel te nemen, dient u zich te registreren door het vragenformulier bovenaan de pagina in te vullen.