Gratis suikerspinnen

Om de Ieperse jeugd bekend te maken met de jeugdraad, deelden we op vrijdag 29 september gratis suikerspinnen uit op de vismarkt te Ieper. Via deze weg konden we de jeugd meedelen waarvoor de jeugdraad staat, welke activiteiten we organiseren en welke werkgroepen actief zijn.

Deze actie mag een succes worden genoemd, we hebben 400 suikerspinnen uitgedeeld en tal van jongeren kunnen aanspreken. Een stralende vrijdagnamiddag op de vismarkt is namelijk een uitgelezen kans om massaal de Ieperse jeugd te bereiken.


Volg ons

  • Facebook
  • Binnenkort ook op twitter

Contact

Tom Nottebaere jeugdraadieper@gmail.com

Vragen in verband met Jobbeurs Ieper 2019: jobbeurs.jri@gmail.com

Adres

Fochlaan 3

8900 Ieper

Belgium

©2017 BY JEUGDRAAD IEPER. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM